Ödül Yönergesi Toplantısı Düzenledik

Üniversitemiz İdari Personel, Akademik Personel ve Öğrencilere yönelik ödül yönergesi hazırlanması için komisyon 17.01.2024 tarihinde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ümit DÜNDAR başkanlığında toplantı yapıldı.

Söz konusu toplantıya Genel Sekreter Yardımcısı Yakup SABAN, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Filiz ÖZDEN YILMAZ, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Mevlüt BALTA, Personel Daire Başkanı Ahmet ÇUKUR, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Tolga ERTEKİN, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Çiğdem ÖZER GÖKASLAN, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Burcu GÜÇYETMEZ TOPAL, Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Sevim Feyza ERDOĞMUŞ, Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Öznur GÜRLEK KISACIK, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Müjgan ÖZDEMİR ERDOĞAN katılmıştır.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2024