2024 Yılı 1. Dönem TUS – Sağlık Bakanlığı Adına Üniversitemizde Uzmanlık Eğitimi Almak Üzere Yerleştirilmiş Olanlar

• Sağlık Bakanlığı adına AFSÜ Tıp Fakültesinde Uzmanlık Eğitimi yapma hakkı kazanmış olanlar, ilk aşamada başvurularını üniversitemize değil;  Sağlık Bakanlığı’na yapacak olup başvuru işlemleri konusunda ilgili bakanlık tarafından yapılacak işlemler için https://yhgm.saglik.gov.tr adresindeki duyuruların takip edilmesi gerekmektedir.
  • Uzmanlık öğrencileri, başvuru ve yerleştirme işlemleri Sağlık Bakanlığı tarafından tamamlandıktan sonra, kurumumuzda uzmanlık eğitimi almak üzere Sağlık Bakanlığı tarafından geçici olarak görevlendirilecek; Sağlık Bakanlığı veya ilgili kurumdan ayrılış yaparak Üniversitemizde göreve başlayacaklardır.
  • Göreve başlamak üzere Üniversitemize gelecek uzmanlık öğrencilerinin ilk etapta AFSÜ Tıp Fakültesi Dekanlığına daha sonra AFSÜ Personel Daire Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmekte olup; bu aşamada talep edilecek belgeler için aşağıdaki linke tıklayınız.

2024 1. Dönem TUS İstenen Belgeler için tıklayınız…

NOT: Tasarruf Tedbirleri Genelgesi gereği belgeler adaylar tarafından getirilecek olup Üniversitemizde başvuru sırasında fotokopi, çıktı vb. işlem yapılmayacaktır.

Güncelleme Tarihi: 4 Haziran 2024