22.05.2024 Tarihinde Resmi Gazete’de Yayımlanan 4/B Sözleşmeli Personel Alım İlanında 1.Yedek Listeden Atanmaya Hak Kazanan Aday Sonuçları

Üniversitemize bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere 22.05.2024 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan 4/B Sözleşmeli kadrosuna müracaat eden adayların, ilanına ilişkin evraklarını belirtilen süre içinde teslim etmeyen ve haklarından feragat eden adayların yerine yedekten atamaya hak kazanan adaylara ilişkin liste ekte yer almaktadır.

Yedek listeden çağrılarak “Sözleşme Yapmaya Hak Kazandı” yazan adayların aşağıda yer alan evrakları 16.07.2024 mesai bitimine (17:00) kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen süre içinde evraklarını teslim etmeyen adaylar yerine sırasıyla yedek adaylar çağrılacaktır.

4/B Sözleşmeli Personel Alım İlanında 1. Yedek Listeden Atanmaya Hak Kazanan Aday Listesi için tıklayınız.

Bu duyuru resmi tebligat niteliğindedir. İlgililere ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Evrak Teslim Tarihi: 10.06.2024-24.06.2024

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER:

A- GENEL BELGELER

1)  KPSS sınav sonuç belgesi (İnternet çıktısı)

2)  Öğrenim belgesi (Aslı veya onaylı sureti)

3) Nüfus Cüzdanı (Aslı ve Fotokopisi) (Bütün pozisyonlar için)

4)  Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi ( Tecilli veya muaf olanlar e-Devlet uygulamasından alabilir. Askerliğini yapmış adayların terhis belgesi olması gerekmektedir.)

5) Başvuru Şartlarında İstenilen Sertifika vb. Belge Aslı ve Fotokopisi (Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrosu için)

6)  Adli sicil belgesi ( e-Devlet uygulamasından alınabilir.)

7) Sağlık Kurulu Raporu (Tam teşekküllü devlet hastanesinden ya da tıp fakültesi hastanelerinden alınacaktır.) (Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesinden alınabilmektedir.)

Not: Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrosu için sağlık kurulu raporunda boy-kilo endeksi yazması gerekmektedir.

8)  Mal bildirimi (AFSÜ Personel Daire Başkanlığı web sitesinde formlar bölümünde bulunmaktadır.)

9) Vesikalık fotoğraf (6 adet son altı ayda çekilmiş olmalıdır.)

10) SGK Tescil ve Hizmet Dökümü (E-devletten barkodlu çıktı  alınabilir.) (Bütün pozisyonlar için)

11) Başvuru Dilekçesi için tıklayınız…

İlgili adaylara önemle duyurulur.

REKTÖRLÜK

İletişim Adresi ve Telefonu:

AFYONKARAHİSAR SAĞLİK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Personel Daire Başkanlığı